dimecres, 27 d’agost del 2014

Tripadvisor

Aquesta  és la resposta dels Senyors de Tripadvisor quan fas una ressenya en català. N'hi he fet unes quantes sobre les nostres últimes vacances . Totes  en català i  totes bones menys aquesta. A la resta m'han contestat que ja les penjaran i a aquesta la resposta ha estat:

Dear TripAdvisor Member,

Thank you for taking the time to write a review of City Sightseeing Naples on TripAdvisor.

At this time we do not accept reviews written in the language used in your review submission. Please resubmit your review in one of the following languages:

Arabic
Chinese
Danish
Dutch
English
French
German
Greek
Indonesian
Italian
Japanese
Korean
Norwegian
Polish
Portuguese
Russian
Spanish
Swedish
Thai
Turkish

We look forward to seeing your contributions to our community.

Best regards,
TripAdvisor Support Team

[157]


---original user review-----

Subject: City Sightseeing Naples
Location: Naples, Province of Naples, Campania, Italy, Europe
Title: Fatal relació preu- horari
ID#: 223676109

La pitjor experiència que hem tingut en autobusos d'aquest tipus. Només és útil si vols visitar la ciutat en autobús i no fer cap visita als llocs turístics que et proposa. Les 24 hores ( 22 € per adult) es redueixen a poc més de 7. Els horaris són rídiculs si tens la intenció d'utilitzar-lo com a mitjà de transport per fer visites només són de 9.30 a 16:50 en ple més d'agost! . L'única formula per treure'n profit és si les 8 hores les passes a l'autobus sense baixar, és de nul·la utilitat per qualsevol altre tipus de visita. 


 No sé on hi ha el problema perquè ho entendria si la traducció la fes una persona però fan servir un programa per tant no té més complicació que utilitzar el google translate. No m'ha agradat! El Booking en canvi va penjar una resenya de l' hotel que va fer en Martí sense més complicacions.

6 comentaris:

  1. Jo hi posaria una queixa ben gran amb tots els idiomes que ells entenen.....i a sobre no escriure-hi més

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que em va molestar especialment. i no, no hi escriure més

      Elimina
  2. La seva web, les seves normes... Si varies persones acaben amb el teu mateix cas potser es plantegen fer-hi alguna cosa, o potser no, depèn del valor que li donin al mercat de clients "integristes" catalans... Si no t'agrada hi ha webs alternatives de la mateixa temàtica, tot i que potser no tan conegudes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La seva web , les seves normes. Però potser que t'avisin abans de fer la ressenya i no 4 dies després. N'havia fet unes quantes i totes han generat correus amb els mateixos resultats. Aquest va ser la primera. Seria tota una deferència avisar-nos que si escrivim amb alguna de les moltes llengües que hi ha al món i que no estan a la seva llista no només no se'ns traduïra ( que ho entenc) sinó que no es publicarà la ressenya.

      Elimina
  3. Ja havia sentit que no deixaven fer servir el català, però no vols dir que no la volen penjar perquè la crítica és molt negativa? Bé, a ells tant els hi fa, oi? Només es tracta que la gent consulti la seva web, oi? Es trobaran un munt de queixes, veurem com reaccionen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no era una qüestió de crítica però és l' última que vaig fer i la primera que em va tornar rebutjada. la resta, amb bones crítiques, han vingut deprés

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions