dilluns, 13 d’agost del 2012

Holanda. Dia 8. Amsterdam

Avui ha estat el dia dels museus i de les audioguies. No ho podem evitar, quan visitem un museu som dels pesadets de les audioguies, ens hi arruinem. Sovint no és possible fer visites guiades a preus assequibles sinó vas en grup i les audioguies són una solució. Els museus sovint estan mal plantejats ; són una acumulació d'objectes que sinó estan ben exposats i ben contextualitzats no tenen sentit. Per mi, allò interessant d'un museu és el fil argumental que explica i com és capaç de transmetre la informació de manera clara, entenedora , interessant i rellevant a l'observador. Ara he marxat de tema! Un altre dia ja us explicaré les meves teories sobre museus. La qüestió és que avui hem fet feina:

-una exposició temporal sobre l'impresionisme a L'Hermitge ( una sucursal del rus). Molt interessant i adequadament ben narrada.
-La casa-museu de Rembrant. Audioguia gratuïta, val la pena agafar-la.
-Museu de la ciutat. Ens hem encantat amb una temporal molt multimèdia que hi havia i no em tingut temps de veure la permanent. Feia bona cara i ens hem quedat amb les ganes.

Tambè hem aprofitat per reservar un free-tour per la ciutat. Demà us expliquem què tal i per anar a sopar en un restaurant que hem trobat al blog Tren i manta. Ens ha agradat el lloc; és tant escandalosament recarregat que ens ha acabat agradant.

Dia intens, demà tenim molta feina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions