dijous, 9 d’agost del 2012

Holanda. Dia 4. Rotterdam- Kinderdijk- Schopnhoven

Hem vist molins per donar i per vendre. No és que abans d'avui no n'haguessim vist, que ho hem fet, sinó que avui hem visitat Kinderdijk. Un conjunt de 19 molins declarats patrimoni de la Humanitat.El dia radiant, els molins , els canals i les floretes han fet que la càmera fes bastantes fotos. Kinderdijk és un espai tranquil, apte per passejar i relaxar-se. Venien ganes d'asseure's en un dels vorals del canal i fer la migdiada.

Avis per a navegants ( o ciclistes) porteu suficient aigua, trobar un super en els pobles petits és pràcticament impossible.; racionar la beguda quan fa molta calor i has de fer uns 30 km en bici per arribar a destí, també.





PS. He tingut una desgràcia ( o sigui que l'he liat jo soleta) amb els posts anteriors i els he esborrat tots. Els he pogut penjar tots però ara els vostres comentaris  no apareixeren. Ho sento.



2 comentaris:

  1. Sí, la veritat és que sí. No és un lloc que mai ens hagués cridat l'atenció però al veure aix`de la bici i el vaixell...mira ens va fer gràcia i la veritat és que ens ha agradat

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions