dijous, 29 de març del 2012

Desvagats

Ara que ja sóc a casa us explico una mica millor que és això d'aqui sota. Després de donar-hi moltes voltes i de dubtes vaig decidir que no faria vaga, tot i estar emprenyada amb les decisions del govern. Els sindicats tampoc no es mereixem millor opinió i per tant, vaig optar per treballar.  Tal i come s presentava el dia vam decidir fer una reunió a l'oficina ( que és al centre de Barcelona) però amb uns horaris una mica diferents dels habituals de treball.  Aquest matí, més tard de la meva hora habitual quan vaig a treballar a l'oficina he anat cap a Barcelona. Quan m'he trobat parada a la Plaça de les Glòries he començat el post que trobareu a continuació, que he anat penjat en les aturades per la ciutat.


07:30 El 3/24 m'informa que han tallat les entrades a Barcelona cremant pneumàtics i contenidors. Hi ha gent que vol decidir per mi.

09:12 Entrada de Barcelona.Contenidors a la Plaça de les Glòries. Ara com ara sense incidents. Des de d'aquí es veuen els Mossos a Meridiana i Diagonal.

9:37 He arribat a la feina

13:23 Dia de feina relativament normal

15:00 Tornant de dinar tot normal, ja no sembla que hi hagi vaga. Restaurants i bars oberts amb normalitat.

16:06 iIntento tornar a casa. Gran Via amb Comte Urgell tallat. Em desvien.

16:16 Consell de cent amb Aribau tallat. No tinc massa clar com arribaré a casa

16:27 Un altre tall. Ara torno a ser a Gran Via . No veig clar si podré travessar Passeig de Gràcia. Hi ha una manifestació alternativa convocada que ja provoca aldarulls a l'alçada de Diagonal. Sirenes i furgons policials a dojo.
16:48 Sitiada.La guàrdia urbana talla carrers aquí i allà però no sap com ho he de fer per creuar Passeig de Gràcia

17:10 Torno a passar per davant de l' oficina. Vaig a buscar Ronda de Dalt. A veure si tinc sort

18:20  He tingut sort.Acabo d'arribar a casa. 


14 comentaris:

  1. Curiosa manera de defensar "les llibertats" dels treballadors tenen alguns... violència, il·legalitat i extorsió.

    ResponElimina
  2. De veritat pensaves que no podries arribar a treballar? No confies massa en els mossos.

    Si estàs prop del centre i tens gana, els iaioflautes tenen un piquet gastronòmic a la gran via, ells no et posaran cap impedient. Bé, si han tallat el passeig de gràcia per regalar entrepans!! uix, quina violència. No tothom viu igual la vaga.

    ResponElimina
  3. Aniràs actualitzant el teu dia, el teu seguiment de la vaga? Això està bé. Espero que no tinguis massa problemes més. Jo no n'he tingut cap ni un, i això que treballo en una zona potencialment conflictiva.

    ResponElimina
  4. Has fet tard una hora i quart! Ara mateix comunicaré al teu "jefe" que et descomptin aquesta estona. Evidentment, ho faré de forma anònima.
    Per aquí davant de casa han passat ben d'hora i els autobusos portaven escorta de la urbana. Han pintat els vidres de "La Caixa" i no sé que més, però al menys, l'estanc estava obert, és un servei de guàrdia igual que la farmàcia i els bars!

    ResponElimina
  5. Doncs a Reus els piquets han impedit el funcionament dels serveis mínims en els autobusos... Així que, per molta necessitat que tinguis d'anar a algun lloc, si no tens cotxe i no et pots pagar un taxi, o hi vas a peu... o no hi vas.

    ResponElimina
  6. això es una bassa d'oli, a la meva epoca si que es feien vagues de debo, amb incendis, trets, assassinats...

    ResponElimina
  7. Però, que has treballat avui? Has arribat tard i marxes just havent dinat! Si que ha canviat l'empresa!
    Haver-m'ho demanat i t'hauria informat. Per que tornes per Gran Via?, agafa la Ronda de Dalt!

    ResponElimina
  8. A veure si pots sortir i arribar a casa sense problemes, Mireia!!

    Aquí a Reus aquesta tarda també tot obert, totes les botigues, tant de menjar (forns, carnisseries, supermercats) com sabateries, roba... tot i que una tenia una pintada al vidre "29-3 Vaga!!"... però aquest matí hi ha hagut molts problemes al Mercat, no han deixat obrir les parades, s'han ficat amb els pagesos...

    ResponElimina
  9. Així m'agrada que em facis cas. Si haguessis anat per la Ronda d'entrada haguessis arribat a casa dues hores abans, però no tindries post. No es pot tenir tot en aquesta vida!

    ResponElimina
  10. Doncs encara trobo que vas tenir sort i vas arribar d'hora a casa... me'n sé de més d'un que va haver de dormir fora de casa seva perquè no podia tornar...

    ResponElimina
  11. El porquet: jo tampoc ho entenc. No entenc com per defensar-nos de les retallades, destrosem coses que ens sortiran pe run ull de la cara.

    rits:No, no tothom viu igual la vaga i crec que totes les maneres no violentes són respectables. Creure que els drets d'uns estan per sobre el dels altres, no crec que sigui la manera.

    Xexu: he anat actualitzant . La veritat és que no hihavia cap intenció de fer aquest post però al trobar-me parada a la carretera l'he començat i s'ha anat fent sol.

    Joana: Amb el meu jefe haviem quedat a les 10. No he fet tard. I encara treballo allà mateix, ja veurem si et dic el mateix el setembre. T'he fet cas i he sortit per Ronda de dalt; un pim pam.

    Assumpta: Jo no acabo de veure clar com aquest comportaent ajuda a arreglar res de res.

    pons007: els incendis ja els tenim, els trets de les pilotes de goma també... per sort els assasinats no

    Alepsi:eren les 4 de la tarda i no comptava en trobar merder, la veritat. Si arribo a esperar a l'hora de plegar habitual m'hagues passat el mateix

    ResponElimina
  12. M'alegra que arribessis bé... Saps què? Per celebrar-ho em vaig a treure la verificació de paraules :-)

    Tampoc tinc ganes de fer la murga a la gent :-)

    ResponElimina
  13. Amb el meu comentari no volia pas dir que els drets dels uns estiguin per sobre dels altres. Simplement és que sembla que sigui l'únic dia on hi ha dret a treballar com si no es pogués anar a treballar. I no ho és pas.
    No defenso pas la violència, a mi els piquets no m'agraden, xò de debó, no conec ningú que tingués problemes per treballar. Incomoditats, si, xò no pas problemes.

    ResponElimina
  14. Assumpta:m'encanta la teva celebració.
    Rits: Ja m'imaginava que el teu comentari no anava per aquí, però sí que hi havia molts piquets que justificaven tranquilament no respectar els drets dels altres perquè "s'havia de fer vaga". Són aquests els que em fan enfadar i no la gent que legitimament exerceix el seu dret a vaga

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions