diumenge, 12 de maig del 2013

Que varem veure al Saló de l'automòbil?




Com ja sabeu, ahir varem anar a veure cotxes. El meu cotxe ja té una edat (18 anys), encara funciona bé però potser és el moment de canviar-lo ara que encara no dona problemes i tenim el pla PIVE. Millor ara amb calma que no dintre d'un any amb urgències i que no ens donin res pel cotxe.

Veient el post de la Mireia, enteneu el seu interés en cotxes, i només penja el dinar i el sopar. Us ensenyo els cotxes que varem veure, i com que és una decissió important us agriariem qualsevol comentari a favor o en contra de les opcions exposades, o que ens digueu alguna altra que potser no coneixem.

Per cada cotxe  valorem 4 items i afegitó sobre l'atenció sobre l'atenció que vam rebre ahir. No hi trobareu el ítem de motorització perquè per les nostres necessitats qualsevol el cobreix correctament.

·         Estètica: exterior i interior
·      Versatilitat:modularitat dels seients (abatilitat, mobilitat, tauleta central a seients de darrere,…) i del maleter (alçades, compartimentització, ampliació per seients de darrere)
·         Comoditat: seients (posicions, calefactables, lumbars,..)o foradets per guardar cosetes
·         Feeling.
·         Stand i atenció personal

Renault Scenic


Estètica: Bé
Versatilitat: Bé
Comoditat: Molt bé
Feeling: Bé
Stand i atenció: Bé



Nissan Qashqai


Estètica: Entre bé i molt bé
Versatilitat: Pse-pse
Comoditat: pse-pse
Feeling: Entre bé i molt bé
Stand i atenció: pse-pse





Volvo XC60 T6 AWD
El cotxe  és monissim però quan varem agafar un cataleg el preu ens va tirar enrere.










Honda CR-V

Estètica: Molt bé
Versatilitat: Bé
Comoditat: Bé tirant a millor
Feeling: Molt bé
Stand i atenció: Bé. Si no els fallés l’internet, guanyarien, estem a l’espera que ens arribi per e-mail un pressupost perque no els funcionava. Ens temem que també s'escapi del pressupost, sinó té molts números


Hyundai ix 35

Un cotxe que si no fos perquè era al Saló, ni ens l'haguessim mirat. Ja que hi erem ha entrat a la llista.

Estètica: Bé
Versatilitat: Bé justet
Comoditat: Bé
Feeling: Quasi bé
Stand i atenció: Bé


Voslkwagen Touran
No el varem veure perque no el tenien al Saló, però ens varen atendre, ens el varen explicar, ens varen donar un preu orientatiu (que s’escapa una miqueta) i ens varen dir que pasessim per un concessionari on ens l’ensenyarien, ja que es un cotxe que en viu guanya molt. Si que tenien el Tiguan que també podria entrar a la llista, però el Touran és el que ens dona alguna cosa diferent


Estètica: bé justet
Versatilitat: Molt bé
Comoditat: Molt bé
Feeling: Molt bé
Stand i atenció: Molt bé, tenien una zona d’espera tancada, amb canapés i refrescos mentre esperaves que arribés el comercial, qui va saber vendre molt bé un cotxe que no tenia allà.

Seat Altea - descartat
Tema apart. Tot el que els altres tenen bé al Saló, aquí no. El normal es que vagis a la zona d’atenció, demanis i et donin un catàleg, t’expliquin i t’enviin a un comercial que probarà de vendre-te’l.
Aquí no. Vas a la zona d’atenció i et diuen que busquis un comercial, que estarà per allà voltant. Si li reclames, et dona un cataleg, sino, no. Tot i que si li entres bé, t’obrirà el cotxe perque el vegis, cosa que no ens va fer a nosaltres. I si li caus millor, potser et buscarà un comercial, que passarà per davant nostre a qui varen ignorar.
Obviament, descartat

Peugeot 3008


No era al Saló, tenen de promoció el 2008 i només tenien aquest model. Però en varem parlar amb el comercial, que ens el va saber vendre i de tornada ens varem parar al seu concessionari que és a Mataró, on un company ens va confirmar i desenvolupar la venda que había fet el que era a Barcelona



Estètica; Bé
Versatilitat: Molt bé
Comoditat: Bé
Feeling: Bé
Stand I atenció: el stand només es una carpa fora, però ens va fer anar al concessionari. Bé


Opel Meriva
Ja que erem a Mataró, Opel no es al Saló però voliem veure aquest cotxe, així que ens varem acostar al concessionari
Estètica: Bé
Versatilitat; Bé
Comoditat; Bé
Feeling: Bé
Stand i atenció: Aquí varen fallar
Potser perquè no ens el varen saber explicar, potser la major decepció. De Seat no esperava massa, aquest estava com una de les primeres opcions, i ha baixat llocs.


Faltaria veure algun altre cotxe (Citroen) i algun que ens pogueu recomanar però déu n'hi dó la feinada que varem fer.

10 comentaris:

  1. Scenic, qashqay. Yo soc una fan de Altea pero veig k com em va passar a mi perdran una altre venda per simpatia.
    Aixo va per feeling i pressupost (sobretot per pressupost).
    Sigui el que sigui tots son xulissims.
    MERIVA una mica raro les portes, ha sigut un invent sense gaire exit, pero es diferent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho sé, ara passarem dies fent voltes al cap sense decidir res, però mica a mica arribarem al final, per pressupost però finalment acabarà essent d'entre tres o quatre el que et dona millor sensació, i que sigui el que deu vulgui

      Elimina
  2. Quantes opcions! Ja es veu que us heu decidit per un tipus concret de cotxe. La veritat és que no us puc ajudar massa, a casa sempre van tenir Renault i n'estan contents. El Meriva em fa gràcia, però desconec si deu anar bé o no.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja varem anar amb una idea del que voliem, i per això tots els cotxes son similars. Oficialment tots van bé però realment uns van més bé que altres i cuanta més informació en tinguem, millor

      Elimina
  3. així doncs, quin dius que et compres?

    ResponElimina
  4. Per la meva experiència us diria que descarteu Renault, tot i què, en confort i estètica són excel•lents.
    Vaig haver de temptejar el mercat no fa massa temps, i comparteix-ho amb vosaltres, la pèssima atenció dels comercials de Seat.
    Afegeix-ho un parell de recomanacions, com a SUV no descarteu el Kia Sportage, versàtil, amb 7 anys de garantia i el preu raonable. I com a monovolum, el Ford C-Max amb portes corredisses.
    Espero posar-hi una mica més de dubtes en la tria ;-)

    Elsa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Elsa, encara estem decidint. El Ford no m'acaba de convèncer, qüestió d'estètica , res més

      Elimina
  5. El 3008 de la peugeot, està molt bé. I com que us falta un citroen, el xara, que és el tipus que busqueu, cotxe de mama segons la Mireia, està molt bé i és de fàcil conducció i agradable, tamb´ñe hi ha el C4 així que tb està bé. El volvo també m'agarada molt, però se m'escapa. El Honda i el Hyundai també m'agraden. Amb quin us heu quedat?
    Com ja teniu a la Bruna, només us falta una cosa, hahahaha

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara estem decidint, com que no corre pressa anem mirant. El Peugot m'agrada però ara el de feina és un 308 i s´n molt semblants... ja us ho farem saber quan tinguem cotxe triat

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions